Skip to content →

2 Comments

  1. Jeg har lige hørt jeg jeres interessante podcast om ”Neuromancer” og synes jeres sammenligning mellem ”Terminator” og bogen var en god pointe. Jeg synes dog I manglede den tredje søjle i den tre enighed. Nemlig ”Blade Runner”. Den er godt nok fra 1982, men for en del år siden rendte jeg helt uvidende ind i et live interview, som Bo Green Jensen lavede med William Gibson på Bogforum. Her fortalte Gibson, at han var i gang med at skrive Neuromancer, da han gik ind for at se Blade Runner. Men han måtte forlade biografen, mens han græd i bevægelse over at have set hans vision for fremtiden visualiseret i filmen. Og hvem ved om filmen ikke lavede en lille feedback loop tilbage til bogen…;-)

    Og ellers er det en fornøjelse at høre en kvalificeret gennemgang af nogle af mine favoritbøger og samtidig blive introduceret til dem jeg endnu har til gode…

    • Hej Paul

      Tak for kommentaren. Jeg kan godt se ligheden i miljøbeskrivelserne i Blade Runner. Det er sgu også en cool film. Glædelig Jul!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.