Anders og Jens og SCIFI SNAK

Jens og Anders under optagelse af Scifi SNAK
Anders (tv) og Jens (th) i det interimistiske hjemmestudie, hvor vi optager SCIFI SNAK.

Hvem er vi? Mest er vi gamle venner. Mødtes på institut for Litteraturvidenskab i starten af 1990’erne. Gik helt vildt meget op i cyberkultur, og endte begge to på Harddisken på P1. Først som freelancere, siden havde vi et år, hvor Jens vikarierede for Henrik Føhns, hvor vi skiftevis sad i værtsstolen for programmet.

Af en eller anden grund kommer vi altid til at skulle udgive noget medieværk sammen. Det er også blevet til et kæmpe whisky-site.

Og nu er det altså vores fælles passion for spekulativ Science Fiction, som vi mødes om, i vores lille virtuelle bogklub.

Anders Høeg Nissen

Nu om dage er Anders forfatter, foredragsholder, podcaster, og… selvfølgelig… velkendt vært fra DRs Harddisken.

Jens Hjerrild Poder

Jens har lagt sin karriere som journalist bag sig, og har nu et webbureau, podcaster her på adressen og holder variende foredrag om at udgive ting og sager på internettet.

Vi håber på at vi kan inspirere til et par gode læseoplevelse. Tak fordi du kiggede forbi SCIFI SNAK.

8 kommentarer til “Anders og Jens og SCIFI SNAK”

Allerede i denne måned? Jeg kan næsten ikke vente med at se hvad I har hevet frem af glemslen. Jeg kan godt forstå hvis I trækker Svend Åge Madsen frem, men ENW’s “Havet, Nielsens “Herskerne” eller Eriksens ” Alice Alice” ville nu også være spændende at høre jeres mening om.

Hejsa! Jeg har snuset til et par episoder. Jeg håber I har en masse lyttere. Jeg er ikke rigtig i målgruppen, jeg har jo læst klassikerne. En tanke: Før I går på, så brug et par minutter på at finde ud af de rigtige udtaler, fx af forfatternavne. Tak for et godt indslag i dansk fandom. Lise

Hej igen, de herrer.
Det er Mads her fra Læs den! på den anden side af podcast-bæltet.

Vil bare lige fortælle (hvis I ikke allerede vidste det), at I (og vi) har været prominent omtalt som reference i Aarhus Teaters undervisningsmateriale til deres opsætning af Se Dagens Lys…

Så det er da noget 🙂

vh
Mads (og Jeppe)

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.