Kategorier
2010erne

Ep. 62: Adrian Tchaikovski, Children of Time

I anslaget til The Children of Time fusker det avancerede menneske-imperie med terraforming og evolution. Vi er blevet til avancerede tekno-guder, der leger med kunstigt acceleret evolution på den skønne grønne planet: Kerns World. Og som sædvanlig når mennesket leger med at spille gud går det galt på spektakulær vis. Alt eksploderer. Og så venter vi lige et par tusind år.

Adrian Tchaikovski udforsker et alternativt “what if” scenarie i den evolutionære SCIFI bog The Children of Time. Hvad hvis det var Edderkopper som udviklede sig til den dominerende intelligente dyreart? Og hvordan ville udviklingen forløbe?

Og hvad sker så når de sørgelige rester af menneskeheden, på flugt fra en døende jordklode, kommer humpende ud til Kerns World? Den historie bliver fortalt med et forløb over flere tusind år. Jens og Anders har SCIFI snakket om The Children of Time.

3 kommentarer til “Ep. 62: Adrian Tchaikovski, Children of Time”

Du glemte “Blooded on Arachne”, Majbrit 🙂
Og så er der jo også Fritz Leibers Changewar-serie, med “Snakes” og “Spiders” og begge parter pænt intelligente, men vel nok ikke helt, hvad der snakkes om lige hér, lige nu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.