Kategorier
2010erne

Ep.10: Matt Haig, The Humans

Historier om formskiftende aliens, der kommer til jorden for, uset iblandt os, at myrde og infiltrere, plejer at være stof fra gyser-genren. Men med “The Humans” fra 2013 formår Matt Haig at begå en tankevækkende og følsom komedie. Den unavngivne Alien fra planeten Vonnadoria skal udrydde alle spor af et matematisk gennembrud, så menneskeheden bliver holdt væk fra de enorme teknologiske fremskridt denne opdagelse vil skabe. Men noget går galt for morderen, og bogen skifter karakter fra det grinagtige til det tankevækkende. Jens og Anders diskuterer “The Humans.”

2 kommentarer til “Ep.10: Matt Haig, The Humans”

Uha. Jeg synes at det lyder som noget tungt noget at komme i gang med. Jeg har som jeg sagde i podcasten haft et noget anstrengt forhold til Stephenson efter jeg kæmpede mig gennem “The Baroque Cycle”

Til gengæld er jeg kommet godt i gang med Snow Crash og glæder mig over, at den stadig holder.

Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.