Kategorier
1980erne

Ep. 43: Stefano Benni, Terra!

Efter 6 atomkrige, muligvis startet af mus, ligger jorden dybfrossen i en evig atomvinter, og den hårdtprøvede menneskehed er ved at løbe tør for energi. I Stefano Benni’s Terra! går jagten ind på en erstatnings-jordkloden: Terra 2 – som en vild opdagelsesrejsende har sendt rygter hjem til jorden om.

Og så går et gakket rumkapløb ind, der involverer: Coca-Colisering af muse-soldater; møder med sympatisk mad; japanske generaler med frysetørrede muskler og meget meget mere. Stefano Benni’s fantasi er en vild og frodig og bizar scifi comedia dell’arte. Jens og Anders SCIFI Snakker Stefano Benni’s Terra!

 

5 kommentarer til “Ep. 43: Stefano Benni, Terra!”

Da jeg var barn og ung og læste alt hvad der stod på biblos scifihylde, læste jeg også Stefano Bennis romaner. Jeg husker at jeg morede mig og at nogle myrer på et tidspunkt redder verden – men også at det var lidt anstrengende at kæmpe mig igennem så mange sider. Tak for dette podcast som fik mig til at mindes Bennis romaner.
Forslag: flere europæiske romaner som ikke er engelske. F.eks Johanna Sinnisalo.

Sinnisalo skriver new weird eller science fiction eller lige hvad der passer hende. Jeg kan desværre ikke anbefale én bestemt bog, for jeg har kun læst enkelte noveller af hende. Men der findes en del i engelsk oversættelse.
Alle de romaner jeg kan finde oversat på Amazon ser spændende ud!
Jeg traf hende til Worldcon i år og hun er en fantastisk person der udstråler badasshed! (Jeg var lidt skræmt og ret starstruck).
Hun er en af forfatterne bag ved den crowfundede film Iron Sky. Jeg ville have købt hendes romaner på Worldcon, men de sad angiveligt fast i tolden pga Brexit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.