Kategorier
2010erne

Ep. 41: Dan Moren, The Caledonian Gambit

De har også spioner i fremtiden. Og de har genopfundet den kolde krig. Mac-skribenten og Podcasteren Dan Moren har begået sin første roman: The Caledonian Gambit. En Scifi/Spycraft-Thriller, hvor den fallerede pilot – nu vicevært på polar militærbase – Elijah Brody returnerer til sin fødeplanet Caledonia, som del af en hemmelig spion-operation. Det Illyriske Imperie bygger nemlig på et hemmeligt våben på hans hjemplanet, og The Commonwealths fineste spionkorps har sat sig for at finde ud af mere…

Kan du godt lide Spion-romaner? Så lyt med når Jens og Anders SCIFI Snakker, det man kunne kalde for “Patriot Games i rummet”, men som Dan Moren har valgt at kalde “The Caledonian Gambit.”

Linkroll fra podcasten:

2 kommentarer til “Ep. 41: Dan Moren, The Caledonian Gambit”

Marvel-Morten har oversat Marvel-tegneserier gennem 25 år, og har stået bag disken i Fantask. Og altså ikke “blot” brevkasse-redaktør.
“Burning Chrome” er William Gibson – ikke Bruce Sterling.
Det var mig der anbefalede “Dimensions of miracles” i forbindelse med “The Hitchhikers osv.”

Fin ‘cast. Keep on trucking. Hilsen Henning

Hej Henning

Du har ret – Jeg tænkte på en anden antologi: Mirrorshades: The Cyberpunk Anthology, som Sterling kuraterede. Nogle gange går klappen ned, når man sidder og laver “live on tape” optagelse.

Men det kan da være at vi skal have fat i “Dimensions of Miracles”

Tak fordi du lyttede og gav besyv med.

kh
J

Svar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.